Over ons

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw school er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. Dat weet DWE ICT als geen ander. DWE ICT timmert al sinds 2003 aan de weg in het onderwijs. Vanuit één rotsvaste overtuiging: het onderwijs moet zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag! Met oog voor uw cultuur, met slimme ICT-oplossingen en verfrissende ideeën. Die bijdragen aan de flexibiliteit. Aan de veiligheid. Aan het beheergemak. En die waar mogelijk kosten besparen.

Trusted ICT Partner

We zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten. Wij bouwen langdurige en sterke klantrelaties door altijd de best passende ICT oplossing te adviseren, creëren en ondersteunen.

ICT Partner met een hoofdletter P

Als Trusted ICT Partner, ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders. Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelf ontwikkelde producten.

Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers, langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen. Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

Ons team

DWE ICT opereert vanuit Eemnes en Heteren. Het team telt 50 vakbekwame, enthousiaste medewerkers, waaronder adviseurs, consultants, engineers, servicedesk-medewerkers en ontwikkelaars. Wij werken daar waar u ons nodig heeft.

ISO 9001 en 27001

 

Wij zijn er trots op dat we beide certificeringen hebben behaald en sinds 16 maart 2018 officieel ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd zijn. Met beide certificaten kunnen we aantonen dat we staan voor kwaliteit en voor de beveiliging van informatie.

Meer informatie

Wilt u snel meer informatie over onze diensten? Vul het formulier in en wij helpen u snel verder.